Под Луцком милиция и активисты нашли тонну контрафактного спирта (фото, видео)

15 серпня 2015 19:21

Понад тону контрафактного спирту вилучили у селі під Луцьком правоохоронці Луцького райвіділку міліції спільно з громадськими активістами.

Будинок на вул. Тиха,9 у селі Тарасова Луцького не оминає, певне, жоден з місцевих "любителів" міцних напоїв. Все тому, що тут облаштована так звана "точка" з продажу контрафактного алкоголю.

Розводить і продає спирт односельчанам власник обійстя Микола Прохоренко. Причому бізнес у пана Миколи не стоїть на місці. На території його подвір'я правоохоронці виявили вісім двохсотлітрових бочок, 6 з яких - заповнені спиртом. 

У неофіційній розмові Микола Прохоренко спочатку пояснив журналістам, що спирт придбав на весілля сина. Потому його версія змінилася - власник запевняв, що 1200 літрів спирту йому потрібні для будівництва, а точніше для замішування бетону. 

Наразі бочки вилучили правоохоронці. Експертиза встановлює, яка саме речовина у них знаходиться. А проти горе-ділка відкрито кримінальне провадження за статтею 204 КК (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). 

 

 
Микола Прохоренко
 
Пляшки, у які розливали нелегальний алкоголь
 

 

 
 
 
 
Місцевий мешканець тримає в лівій руці пляшку горілки

ВолиньПост


Бажаєте першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал


Повна версія
© 2007-2024 Головне в Україні