Муженко решил повысить генерала, обвиняемого в смерти украинских солдат и измене?

15 жовтня 2015 14:12

Скандального генерала В’ячеслава Назаркіна, якого підозрюють у зраді та смерті щонайменше 12 українських спецпризначинців, підвищують по службі.

Про це у свооєму Facebook повідомила журналіст Анна Бабінець, яка раніше розслідувала "діяльність" скандального генерала.

Вона нагадала, що Назаркін з усіх сил підтримував режим Януковича, у нього є рідний брат — військовий у російській армії, а також саме цього скандального генерала підозрюють у зраді та загибелі щонайменше 12 спецназівців, які потрапили у пастку в зоні АТО.

"Днями цю людину під слідством призначать керівником Військової служби правопорядку. Одне з завдань Служби — "запобігання вчиненню і припинення злочинів та інших правопорушень у Збройних Силах України". Подання вже підписане начальником Генштабу Муженком, давнім другом Назаркіна. Має підписати міністр Полторак", — зазначила Бабінець.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Ну, і постійна рубрика "Генерал Назаркін". Колись він очолював Сили спецоперацій, потім, після сюжету Слідство.Інфо прот...

Posted by Anna Babinets on 15 жовтня 2015 р.

Телеканал 24


Бажаєте першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал


Повна версія
© 2007-2024 Головне в Україні