Булатов: Оккупанты к чему-то готовятся. Или имитируют

23 січня 2016 21:38

Вчора та сьогодні по тимчасово окупованому місту Луганськ та околицях була бойова тривога. За останній тиждень окупанти декілька разів отримали важку техніку та озброєння. Як повідомляє "Главное", про це у Фейсбуці пише військовий, екс-міністр молоді та спорту Дмитро Булатов

Ворог почав активну фазу радіо-електронної боротьби. Глушать нам ефіри, сканують наш радіоефір та мобільні телефони. Ми до цього підготувались. Зв'язок в нас є, традиційний та альтернативний. В декількох варіантах. Окрім обладнання отриманного від ЗСУ, ми дообладнались власними силами та за допомогою небайдужих.

Також проросійські найманці так званої "ЛНР" проводять активну фазу навчань по трьом напрямкам: штурмові групи, танки та артилерія з цільовим акцентом на максимальну дальність. Підкреслюю - на максимальну дальність. Артилерійські навчання в них проходять по двом типам озброєння: самоходна артилерійська установка 2С-3 калібром 152 мм та реактивна система залпового вогню БМ-21 "Град" калібром 122 мм.

Все вищезазначене відбувається в радіусі десяти-п'ятнадцяти километрів від Луганська. З Фасада, власне, непогано чути.

Представників ОБСЕ террористи-окупанти допускають не скрізь. Навмисно. На це є чимало доказів.

Час від часу бойовики так званої "ЛНР" стріляють по наших позиціях, включно по Фасаду. Це виглядає, як провокації та відволікання уваги.

Що буде і як буде покаже час. З кожним днем земля промерзає все більше, та перетворюється на камінь. В таких випадках осколки розлітаються набагато краще, а важка техніка на перший погляд пройде скрізь.

Тутешня земля налічує в собі багато "сюрпризів". Як проти піхоти, так і проти важкої техніки. Ворог раніше густо замінував околиці. Вони самі не знають де і що вони встановили. Якщо підірвуться, нехай не звинувачують нас. Самі будуть винні. По різних причинах.

Вони до чогось готуються. Або імітують. Хай там як - ми готові до "зустрічи".

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/uk_UA/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Вчора та сьогодні по тимчасово окупованому місту Луганськ та околицях була бойова тривога. За останній тиждень окупанти ...

Опубліковано Дмитрієм Булатовим 23 січня 2016 р.

 


Бажаєте першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал


Повна версія
© 2007-2024 Головне в Україні