Аброськин успокоил "псевдоактивистов"

10 квітня 2016 10:51

Ни один полицейский, не прошедший переаттестацию, пока не захотел служить в Донецкой области. Об этом сообщил глава Главного управления Национальной полиции в Донецкой области Вячеслав Аброськин в Facebook.

Побачив заклики деяких «активістів» до акцій протесту щодо ненаправлення в Донецьку та Луганську області правоохоронців, які нібито провалили переатестацію до Національної поліції.

Друзі мої, по-перше, до нас і не має бажаючих їхати. На сьогодні жоден з поліцейських, хто недобрав бали під час атестації не виявив бажання служити на Донеччині. Тому заспокойтесь!

По-друге, я запрошую не міліціонерів-хабарників. Запрошую тих професіоналів, хто не набрав один чи два бали на переатестації. Тих, хто дійсно відданий Україні та не замішаний в будь-яких скандалах. Тих, хто дійсно хоче служити.

Некомплект поліції Донеччини в середньому складає 30%, в прифронтовій Авдіївці – 70%, підрозділи працюють без вихідних.

Так звані "громадські активісти", вашу би енергію та на мирні цілі. Не треба мітингувати, краще успішно долайте випробування та йдіть служити до поліції.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Побачив заклики деяких «активістів» до акцій протесту щодо ненаправлення в Донецьку та Луганську області правоохоронців,...

Posted by Vyacheslav Abroskin on Saturday, April 9, 2016

 


Бажаєте першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал


Повна версія
© 2007-2024 Головне в Україні