Сайт Информцентра СНБО возобновил работу

2 жовтня 2016 13:37

С сегодняшнего дня, 2 октября 2016 года, с 12:00 работу сайта Общественной организации "Информационно-аналитический центр национальной безопасности Украины" - mediarnbo.org была восстановлена после атаки российских хакеров. Об этом говорится в сообщении на указанном ресурсе.

Шановні колеги, патріоти та небайдужі громадяни України!

Дві доби тому, 30 вересня 2016 року сайт Громадської організації «Інформаційно-аналітичний центр національної безпеки України» – mediarnbo.org було зламано групою російських хакерів з донецького регіону.

О 09:01 на сайті з’явилася фейкова новина про немовби проведення 30 вересня, термінового брифінгу речника МОУ Андрія Лисенка. Цікаво, що цей злом та вкид було створено нашими ворогами саме після публікації від 29.09 Офіційної заяви представника Держдепу США по катастрофі MH17, наданої Посольством США в Україні.

Ми попередили, що інформація про фейковий брифінг Лисенка не відповідає дійсності,  і що доступу до адмінресурсу сайту mediarnbo.org у команди Центру немає від 07:30 ранку, 30 вересня 2016 року.

Також ми висловили прохання до окремого нашого офіційного повідомлення ВСІ новини сайту mediarnbo.org  вважати фейковими та жодним чином не реагувати на них.

УВАГА:

Відсьогодні, 02 жовтня 2016 року, з 12:00 роботу нашого ресурсу відновлено. Дякуємо всім нашим спецдрузям, хто нам оперативно допоміг!

Мапи та інфу речників МОУ за 30 вересня та 01 жовтня 2016 ставимо сьогодні “із затримкою”.

Провокацію із сайтом Центру вважаємо гідною оцінкою нашого скромного вкладу у війні із російським агресором за територіальну цілісність та свободу нашої держави.

Дякуємо всім читачам за розуміння. Війна йде не лише на передку…

Слава Україні!!!

Героям Слава!!!

З повагою,

Заступник керівника ГО «Інформаційно-аналітичний центр національної безпеки України», модератор сайту mediarnbo.org  Андрій Кісельов.


Бажаєте першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал


Повна версія
© 2007-2024 Головне в Україні