Полиция перешла на усиленный режим несения службы в Киеве и области

1 листопада 2017 17:33

Об этом заявил глава Нацполиции Украины Сергей Князев. Его слова приводит пресс-служба НПУ в Facebook.

За наказом Голови Національної поліції України у зв’язку із ускладненням оперативної обстановки, пов’язаним зі скоєнням тяжких та особливо тяжких злочинів, та задля забезпечення безпеки громадян правоохоронці у м. Києві та Київській області відучора несуть службу в посиленому режимі.

Таке рішення було прийнято керівником Нацполіції на фоні вчинення на території Київщині ряду тяжких злочинів з використанням зброї та вибухівки.

«У першу чергу, посилені заходи спрямовані на забезпечення безпеки наших громадян. Тому прошу з розумінням поставитися до збільшення присутності поліцейських на вулицях, вокзалах, аеропортах, на в’їздах-виїздах з Києва та області, у місцях масового перебування людей», - наголосив Сергій Князєв.

Комплексні профілактичні заходи спрямовані на стабілізацію криміногенної ситуації в Києві та області, протидію злочинності, діяльності організованих груп та злочинних організацій, розкриття тяжких та особливо тяжких резонансних злочинів, а також виявлення та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї.

На вулицях збільшено кількість нарядів поліції, несуть службу мобільні групи, до складу яких увійшли працівники патрульної поліції, кінологи, оперативних та інших служб.


Бажаєте першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал


Повна версія
© 2007-2024 Головне в Україні