С начала суток боевики 18 раз обстреливали наши позиции. Трое раненых

9 квітня 2018 18:19

Сводка пресс-центра штаба АТО по состоянию на 18.00 9 апреля 2018

Российско-оккупационные войска продолжают игнорировать договоренности о полном прекращении огня. С начала суток агрессор совершил 18 обстрелов украинских опорных пунктов при этом в очередной раз применив вооружение запрещено минского соглашениями.

По информации пресс-центра штаба АТО, трое наших воинов получили ранения.

Зокрема на Донецькому напрямку із забороненої 122 мм артилерії бойовики обстріляли наші позиції в районі Широкиного та Лебединського, а з 120 мм мінометів – поблизу Водяного. Також по захисниках Лебединського агресор відкривав вогонь з 82 мм мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, оборонців Широкиного, Талаківки, Кам’янки, Опитного та Водяного обстріляв з гранатометів різних систем. Крім цього, великокаліберні кулемети окупанти застосували в районі Пищевика, а стрілецьку зброю – по захисниках Пісків та Шахти «Бутівка».

На Луганському напрямку з гранатометів та великокаліберних кулеметів вогонь вівся по наших укріпленнях під Луганським. Також під обстріл з гранатометів потрапили українські опорні пункти неподалік Світлодарська та Катеринівки.

Унаслідок ворожого вогню троє українських воїнів зазнали поранень. Наших захисників доставлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу.


Бажаєте першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал


Повна версія
© 2007-2024 Головне в Україні